Idioma
Català
Millor preu garantit
  • 1 · Millor preu garantit
  • 2 · pagament segur
  • 3 · Client preferent
  • 4 · Cancel·lació gratuïta
  • 5 · Parlem?
Truca'ns i resoldrem els teus dubtes.
Telèfon +34 971 38 17 18.

El luxe dels petits detalls

MON, un dels grans restaurants a Menorca reconvertit en un singular hotel amb encant

Entenem Mon com el possessiu antic, menorquí i transformador que a l'nomenar-se fa propi.

Mon és "Meu", és l'empremta, l'emoció intrínseca d'una experiència que es transforma en pròpia quan la vius, quan la fas teva. Mon és Menorca en estat pur, és gastronomia, és benestar i descans ...

Mon és meu, teu i el nostre. L'emoció generada per una experiència individual i compartida que volem que guardis en el record.

Petits hotels amb encant a Menorca

La fonda Mon

El retorn a l'original és un compromís que viatja més enllà de la cuina, és una aposta per la recuperació d'un llegat gastronòmic i arquitectònic que, pensant en el viatger, restaura un antic edifici d'estil decó construït el 1935 i situat al centre de Ciutadella de Menorca. Un dels petits hotels amb encant a Menorca amb més compromís amb la tradició.

Una planificada rehabilitació de l'binomi estrella de l'hostaleria, la Fonda, lloc de descans i restaurant de tradició gastronòmica menorquina que ofereix a l'viatger àmplies habitacions en un ambient diàfan i proper a què podem catalogar com un dels hotels amb encant a Menorca.

Coneix les nostres 8 habitacions

El teu restaurant a Menorca

El Restaurant Fonda Mon és el personalíssim projecte de xef Felip Lluifriu, l'experiència i amor per la cuina l'han retornat a la seva illa natal, arrel i essència de la seva passió per la gastronomia i el luxe dels petits detalls que van donar ales a la seva carrera professional.

L'ampliació de el Restaurant a Fonda completa el significat de la paraula Mon, el de la convicció de treballar fins al més petits dels gestos, perquè el que des de Menorca posseïm per a nosaltres mateixos volem fer-lo teu i compartir-sota un mateix sostre.

Ara saps que estàs en un dels millors restaurants de Menorca, sota aquesta premissa indiscutible qualitat presentem un dels més singulars hotels amb encant de Ciutadella de Menorca, d'estil decó i datat de 1935, el recuperem per a tu sota el concepte de Fonda , com a símptoma de benestar, descans i el sabor d'aquesta terra.

Tradició i avantguarda menorquina

Després d'anys treballant en alguns dels millors restaurants de Barcelona, entre els quals es troba el Roca Moo, època en la qual el restaurant va guanyar un estel Michellin el 2013, Felip Llufriu aprofundeix en les seves arrels culinàries, aromes i sabors que de nen van despertar la seva passió per la gastronomia.

Un retorn a la senzillesa i naturalitat de plats menorquins i balears en els quals predomina el producte de proximitat i un minuciós treball en equip, que ens condueix a l'estimulant despertar de la memòria gustativa de Menorca.

Dates
Habitacions
1 habitació
2 habitacions
3 habitacions
Hostes
Reservar Restaurant